Am pictat un om și-o barcă!

Am avut o comandă pe Artă în Dar, iar clienta respectivă a dorit ca să pictez în spatele persoanei cu pricina, o barcă.

Nu știam ce să răspund pe moment, dar după două minute de cugetare, am zis să accept provocarea.

Sincer, nu mi se părea ceva atât de greu. Chiar nu aveam emoții că nu o să-mi iasă. După ceva timp, am reușit să realizez schița și îi dau poză. Dânsa nu era pe deplin mulțumită, așa că i-am spus că sunt dispusă să fac modificări atât cât pot.

Doamna respectivă mi-a dat o poză editată astfel încât acea barcă era în spatele acelui domn. Când am transpus asta pe hârtie, în viziunea mea se vedea chiar bine.

Ei bine, pentru dânsa nu era chiar atât de bine. Mi-a zis dacă pot cumva să-l fac pe acel domn stând în barcă. Din păcate, nu am avut cum să-i îndeplinesc această dorință, mai ales din cauza timpului. Vineri voia să fie gata, iar eu nu aveam cum să-l termin la timp, deoarece trebuia să fac rost de ramă A3, 29×42 cm.

Plus că timpul de execuție ar fi fost lung. După ce i-am explicat de ce nu se poate, a acceptat să rămână așa portretul. M-am bucurat că nu a renunțat la el. Mai ales că eram super încântată de această comandă „nonconformistă”.

Am reușit să îi trimit coletul la timp, astfel că l-a primit cu două zile înainte de data stabilită. Îmi place super mult să pictez astfel de portrete pe care le consider a fi o provocare. Simt că așa mă dezvolt și poate le dau încredere clienților să comande și un portret mai complex!

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *