Bună tuturor! Eu sunt Ștefania, o tânără pasionată de pictură și mereu mi-am dorit să imi duc această pasiune la un nivel mai înalt. Pictez de la 11 ani și mereu voiam să o ajung din urmă pe sora mea care pictează incredibil. Pană de curând nu știam care imi este stilul, ceea ce este destul de important pentru cineva care pictează. Acest aspect s-a schimbat însă, deoarece mi-am descoperit propriul stil prin schițarea unor oameni din epoca victoriană, din imaginație și uneori folosind referințe.

Dupa liceu nu știam ce să fac…voiam ceva mult mai frumos de la viață, folosindu-mă de talentul meu. Inițial, voiam să merg la facultatea de arte, deși nu îmi plăcea ideea de a petrece 3 ani acolo, neavând poate posibilitatea de a mă angaja în domeniu. Ceva m-a oprit însă… Poate că era destinul care știa că nu aceea calea mea. Așa că, am luat altă decizie. Am ales să mă mut impreună cu iubitul meu și datorită sprijinului acordat, am înființat Artă în dar. Prin pagina noastră dorim să oferim lumii portrete semirealiste care să ilustreze și o parte din mine. Noi stăm la dispoziția dvs pentru a vă ușura munca în căutarea unui cadou și a face pe cineva fericit.

Ideea de blog a fost una spontană. Adrian a fost cel care a aprins „scânteia”. Citind blogul lui, mi-am dat seama că vreau și eu să ofer informații de folos și păreri, experiențe personale celor pasionați de artă. Voi prezenta aici în detaliu cele precizate anteior, sperând astfel să vă fie de ajutor.