Am dus la înrămat trei picturi

Săptămâna trecută am dus la atelierul Migal din Suceava, trei picturi pentru a fi înrămate. Când am ajuns acolo, era închis, deși noi am ajuns cu o oră mai devreme de ora închiderii.

Am sunat la numărul de telefon afișat și mi s-a spus să vin de dimineață, deoarece nu au clienți în număr atât de mare încât să stea de la 10 la 18. Am fost un pic tristă când am auzit că nu au clienți. Iar acum stau și mă întreb dacă nu sunt atât de multe persoane talentate la desen sau nu există oameni pasionați de artă, încât să le cumpere creațiile?

Mă rog, am fost eu a doua zi la atelier și ne-am înțeles ce rame vom folosi – bine, mai mult am făcut cum a zis domnul respectiv că eu nu mă pricep la rame – și a rămas ca săptămâna asta să le iau. Mi-a plăcut cum am discutat și ba chiar mi-a complimentat portretul cu fata care ieșea, ce-i drept, în evidență.

Costul a fost decent, cam fix cum mă așteptam. Totalul a fost de 280 RON. Rama folosită este din lemn, de o culoare deschisă. Cum picturile mele aveau o paletă de culori întunecate, acea ramă se potrivea la toate.

Acum să văd dacă mâine sunt gata, deoarece pe seara vom pleca la mine, la VS și dacă nu-s gata, poate am cum să le mai amân și să le iau când ne întoarcem.

Abia aștept să le văd înrămate. Chiar sper că le va schimba aspectul și vor fi de 10 ori mai frumoase.

ACTUALIZARE: Până la urmă au fost gata atunci. Am fost tare încântată de ele.

Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *