Am pictat cu o pensulă ieftină

Astăzi am decis să încep cu una dintre picturile pe care mama le dorește în sufragerie. A solicitat trei picturi ale căror temă rămâne la alegerea mea.

Împreună cu Adrian am ales ce să pictez astfel încât să transmit o poveste. Mai multe detalii îți voi da după ce le voi termina pe toate trei.

Am ales să pictez o viță de vie în câmp văzută din perspectivă. Am reușit să pictez destul de multe elemente într-un timp acceptabil.

Acum, cum de am pictat cu o pensulă ieftină? Ei bine, am observat într-un videoclip că cineva picta cu o pensulă destul de flexibilă. Nu m-am gândit că ar putea fi una din păr natural pentru că acest lucru ar fi imposibil.

Tot o pensulă din păr sintetic era, doar că una cu peri mai lungi. Eu am pensule cu peri scurți, ceea ce le taie din flexibilitate. Cum voiam să pictez cu ceva asemănător acelei pensule, am ales să folosesc una dintre multele pensule care erau aruncate printr-o pungă cu altele.

Sunt pensule ieftine pe care le găsești în orice supermarket. Am ales câte o mărime diferită și m-am pus pe treabă. Prima impresie a fost una surprinzător de bună.

Am reușit să pictez mai rapid și să acopăr mult mai bine cu vopsea suprafața texturată a cartonului pânzat. Când pictam cu pensulele mele late și rigide, îmi era un pic mai greu să fac același lucru.

Un dezavantaj există totuși. Fiind o pensulă ieftină, cad peri, dar nu într-un mod exagerat.

Zic să le dai o șansă și pensulelor ieftine din magazin. Dacă nu sunt ok pentru tine, atunci orientează-te spre altceva mai bun.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *