Am început o nouă pictură în ulei

Pe o foaie dintr-un sketchbook. După ce am pictat destul de mult pe carton pânzat, am zis să fac o mică pauză… pictând. 🙂

Dar o pictură mică ce nu necesită multe detalii este perfectă pentru momentele în care vrei să faci o pauză, dar una productivă.

Așa se face că am dat două straturi de gesso pe foaie, apoi m-am pus pe pictat. Din păcate nu m-am mai ocupat de ea deoarece trebuie să se usuce. Dar mă gândesc că de acum e numa` bună de pictat.

Au trecut vreo trei zile, timp în care zic eu că s-a uscat. Nu mai am multe de adăugat acestei picturi. E prima dată când mă încumet să pictez personaje în întregime. De regulă mă rezum la jumătăți.

Am zis să risc un pic și nu-mi displace ce a ieșit până acum. Abia aștept să o termin și să o pun ramă. Voi reveni cu actualizarea acestui articol când va fi gata pictura.

Am revenit cu actualizarea. Pictura este gata după maxim 30 de minute de lucru. Arată bine. Este un pic abstractă, dar zic că va arăta bine într-o ramă. Nu am mai folosit deloc ulei de in pentru finalizarea acesteia.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *