Am desenat într-un stil nou

De o vreme creez câte cava de mai multe ori pe zi. Un lucru de care nu mă plâng chiar deloc. Ba chiar mă voi strădui să îmi mențin obiceiul.

Așa că, după ce am găsit o referință pe Pinterest, am început să schițez în creion linii mai curbate, imperfecte care au dus la un desen foarte frumos și cu personalitate.

Nu am plănuit dinainte să desenez așa, ci pur și simplu așa s-a mișcat mâna. Cred că în 15 minute a fost gata și nu îmi lasă impresia că l-am realizat în grabă. Sincer îți spun că sunt un pic îndrăgostită de acest stil, astfel că am realizat încă două. Îmi place prea mult ca să nu-l mai bag în seamă. 🙂

Desenele create în acest fel îmi oferă impresia de eleganță, simplitate și profunzime. Le-aș vedea expuse la loc de cinste.

De asemenea lasă urme și de vintage, de bun-gust. Pentru cei care doresc să își decoreze un colț al casei cu desene elegante, schițate, care par vechi și autentice, cred că acestea sunt perfecte.

Fiind făcute rapid și nu cu materiale costisitoare, un preț de sub 100 de lei este ideal. Evident, rama fiind inclusă în cei sub 100 de lei.

Voi mai realiza astfel de creații pe care le vei putea vedea pe contul meu de Instagram.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *