Site-urile de pe care comand cel mai des articole de pictură și desen

Mereu mi-a plăcut ideea de a avea un singur site de pe care să cumpăr ceva sau chiar să cumpăr același produs deoarece știu ce proprietăți are. Experimentarea nu a fost printre preferințele mele.

Cum în Suceava nu sunt magazinele de artă pe care le-aș vrea, îmi rămâne doar să comand de pe internet. Mă atașez nu numai de site-urile cu produse de artă, ci și de cele cu articole vestimentare.

Dacă am luat o dată ceva de pe un site anume și mi-a plăcut, voi lua mereu de pe acela. Atunci când trimit colete, dacă se poate, trimit prin aceeași firmă de curierat și tot așa.

Nu îmi plac lucrurile noi pentru că îmi creează emoții și incertitudine. Mă simt mai comod să apelez la „vechii prieteni”. Iar vechii mei prieteni când vine vorba de a cumpăra articole de artă sau de tip craft, sunt Colorit și eMAG. Cele două sunt cele mai frecventate.

De pe Colorit mi-am cumpărat blocurile de desen atunci când mi-am propus să pictez mai serios în acuarelă și am fost mulțumită de produse, iar pe eMAG am avantajul de a folosi genius, astfel că procesul de primire al coletului este și mai comod, scăpând de plata transportului.

Găsesc pe eMAG linere bune, câte un sketchbook sau orice altceva care nu necesită specificații profesionale. Nu fac comenzi serioase pentru că acest site nu este unul de artă și nu ai cum să găsești chiar tot ce-ți dorești. Dar dacă vreau un creion, un liner sau un bloc de desen, apelez la eMAG și încerc să caut produse cu eticheta genius.

Uneori am mai cumpărat produse și de pe Mustash, dar foarte rar. Plus că îmi place ideea de client vechi, fidel. Încerc să înlocuiesc produsele pe care nu le găsesc pe Colorit cu altele care sunt asemănătoare și la fel de bune.

Acum, spre exemplu, am o listă de produse de pe Colorit pe care vreau să le cumpăr cât de curând. Cum vreau să reîncep pictura în ulei, să mai exersez, urmează să iau câteva materiale și pentru treaba asta.

Tu apelezi mereu la „vechii tăi prieteni” sau îți mai faci și unii noi?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *