Am pictat portretul unui animal de companie

Deja mă pregătesc de ceva timp pentru cadourile de Crăciun. Așa se face că, pentru verișoara mea, Larisa, a cărei cățelușă a murit din păcate, am ales să fac un portret acelei cățelușe.

M-am consultat cu sora mea pentru a găsi ideea de cadou. Așa am ajuns să o pictez pe Daisy.

Poza de referință am luat-o de pe profilul ei. Nu a durat mult să realizez acest portret. Cred că într-o oră l-am terminat. Felul în care avea blănița mi-a ușurat munca.

După ce l-am terminat, am aștept ceva timp până s-a uscat și până l-am înrămat. Am fost la un atelier din Suceava, mai exact la Migal, unde un bărbat destul de matur s-a ocupat de toate picturile pe care le aveam de înrămat.

O să am la un moment dat un articol despre acest atelier în comparație cu altul, căci am de gând să nu mai duc acolo picturi la înrămat, deoarece ultima lucrare a fost cam stângace.

Cine știe… Poate vârsta nu-l mai ajută.

Rama folosită la pictura mea a costat vreo 45 de lei. Greșeala pe care am făcut-o eu a fost să nu mă asigur dacă e din lemn sau plastic. Nici domnul nu a specificat, deci a rămas să descopăr eu la final dacă e lemn sau plastic.

După cum mă temeam, era din plastic, dar măcar unul bun, care nu se vede ieftin. O sa țin minte să întreb de acum.

Tabloul arată destul de bine după părerea mea și abia aștept să i-l ofer. Mi-am propus să mai pictez animale, deoarece aș vrea să public și pe Artă în Dar că voi prelua comenzi pentru pictarea portretele animalelor de companie.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *