Unde găsești o agendă stil vintage la un preț accesibil?

Odată cu celelalte articole cumpărate de mine, am vrut să iau și o agendă. Îmi place să îmi organizez programările și să îmi scriu ideile. Agendele mă atrag la fel de mult precum sketchbook-urile sau blocurile pentru watercolor.

Cum stilul vintage îmi place, am găsit aici această agendă care îmi inspiră acest stil. Foile sunt de culoare ivory, adică un fel de crem, ușor lucioase, cu 192 de pagini fără liniatură și o dimensiune de 12×17 cm.

Este atât de frumoasă încât nu îmi vine să o mânjesc cu scrisul meu nu prea frumos. Dar va trebui să o fac. Foaia se simte un pic mai grosuță față de una dintr-un top clasic de hârtie.

Dacă vrei, o poți folosi pentru desenul în creion. Este bună și pentru acest lucru. Pe mine mă bătea gândul să o fac. Îți încape cu ușurință în geantă, este aspectuoasă, iar coperțile sunt tari.

Culoarea ei verde m-a atras, verdele fiind nuanța mea preferată. Pe scurt, agenda are un preț accesibil, este estetică, are pagini destule, o poți lua cu tine și o poți folosi chiar și la desen.

Tu folosești agende?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *