Tu îl urmărești pe Dragoș Pătraru?

Eu de ceva timp o fac, câteva săptămâni, iar împreună cu Adrian, că datorită lui am început să mă uit la Starea Nației, ne-am decis să adoptăm un stil de viață cât mai sănătos cu putință.

Trezitul încă este o mare problemă la noi, dar poate că vom reuși cu timpul să fim matinali și plini de energie. Acest om vorbește despre politică, sănătate, oameni și reușește să te facă a-ți schimba părerea despre multe.

Eu, personal, mă uit în deosebi la secțiunea despre sănătate. Recunosc că uneori, am rețineri să încep un videoclip, deoarece știu că mă va face să gândesc altfel sau să fiu altfel și nu mă simt pregătită să renunț la ceva în favoarea unor obiceiuri clar, mai bune.

Totul este în mintea mea, deoarece orice este posibil. O să trec eu peste hopul ăsta al ezitării.

Prima noastră decizie luată a fost să renunțăm la dulciuri, adică la „tonele” de zahăr care există în ele. Sucuri oricum nu consumăm, doar eu, de fapt, din alea „naturale”, gen Cuppy Pulpi – o prostie -.

Mișcarea să o mai reluăm, acușica intră Adrian iar la regim și reducem prăjelile. Nu că am fi mâncat fripturi, dar tot s-au făcut paste, cartofi prăjiți și na… S-a combinat un pic sângele cu ulei și trebuie să facem o curățare.

Nu știu dacă la carne aș putea renunța eu, dar am decis ambii să luăm ceva mai bun din magazin, ori de la țară, când se poate. Deși nici aceea nu mai este sănătoasă 100%. Puii sunt hrăniți cu furaje și alte nebunii.

Dragoș Pătraru s-a mutat pe YouTube cu emisiunea. Pentru cine poate, există posibilitatea de a-l ajuta cu o donație sau abonare, ca să continue munca pe care o face gratis, pentru noi. Omul e pus pe fapte mari, iar dacă numărul de abonați este la fel de mare, vom avea parte de informații extrem de utile și GRATUITE.

Așa că nu mai pierde tot timpul de care dispui pe aplicații care îți ciopârțesc creierul, și oferă un sprijin acestui om care ne face un mare BINE!

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *