Ce aplicație folosesc pentru a-mi edita pozele?

Să faci poze cu telefonul nu este chiar atât de ușor, mai ales dacă ai unul cu o cameră nu prea performantă, cum este telefonul meu. Noroc de Adrian că are unul cum trebuie și îl mai pot fura pe al lui ca să pozez.

Chiar și așa, poza pe care am făcut-o trebuie editată. Nu mereu editez mult, ci doar cât să o decupez și mai umblu pe la contrast.

Pentru a decupa cât mai bine o poză, eu folosesc această aplicație. O am de foarte mult timp și îmi decupează excelent pozele făcute. De exemplu, se poate întâmpla ca desenul tău să aibă un colț care stă puțin în aer – sigur știi la ce mă refer – și sigur nu dorești să postezi așa poza.

Folosindu-te de această aplicație, poți selecta poza din galerie, iar aplicație ți-o decupează automat, însă poți controla și tu decuparea, în așa fel încât acel colț aerian va apărea ca fiind complet drept.

Pe lângă decupare, mai ai și câteva filtre ceva mai agresive, dar care te pot ajuta dacă dorești un efect anume. Un astfel de filtru am folosit la un desen și a ieșit așa cum mi-am dorit. Am vrut să pară că este digital și cam așa și arată.

Aplicația este pentru documente, dar eu am găsit-o bună și pentru desene. Dacă și tu consideri că ai nevoie de o astfel de aplicație, o poți descărca fără griji.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *