Ați cumpărat tablouri de la galeriamea.ro?

De obicei Google îmi trimite câte un email cu informații legate de numărul de vizitatori de pe site, ce articole au fost accesate de voi și cum m-ați găsit. Astăzi am acordat mai multă atenție acestui email, observând câteva click-uri pe articolul „Galeria mea virtuală”.

Mă întrebam de ce exista atât interes pentru acel articol, dat fiind faptul că nu am mai postat nimic acolo și nici nu știu dacă am s-o mai fac.

Arunc câteva priviri mai amănunțite și observ un site cu numele „Galeria mea”. Dat fiind faptul că anumite persoane au căutat acel site, am apărut și eu printre afișări cu acel articol.

Am zis să arunc o privire peste acel site și constat că este unul destinat artiștilor care vor să-și vândă picturile.

Mi se pare super tare! Am hoinărit un pic pe acolo și am putut vedea destul de multe tablouri vândute. Orice artist, fie că este începător, fie avansat, își poate prezenta picturile disponibile.

Sunt câteva reguli de care trebuie să țină cont totuși:

  • Să aibă lucrări originale, nu copiate;
  • Să pozeze pictura fără ramă, iar calitatea fotografiei să fie una bună și cu un decupaj la fel de bun;

Nimic prea greu de îndeplinit. Site-ul specifică clar că nu ia comision pentru picturile vândute, doar o taxă anuală de 250 RON. Mai sunt și alte specificații pe care le poți găsi accesând galeriamea.ro.

De asemenea, mi se pare o opțiune interesantă faptul că poți găsi pictori din județul tău pentru a facilita achiziționarea unei picturi.

Nu știu sigur dacă îmi voi face cont, dar mă voi gândi destul de serios la această oportunitate, ca să zic așa.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *